-7
címkék közé a kiadót

Az jutott eszembe, hogy a könyvek közt nem tudok keresni kiadók szerint, jó lenne valami olyat csinálni, hogy pl. saját kívánságlistámon tudjak kutatni egyes kiadók kötetei között, de ezt sajnos nem tudom beállítani, így kénytelen vagoyk pl. kiírni, egyesével megnyitni stb. az összes könyvet, hogy lássam melyik-melyik kiadóhoz tartozik. Ez pl. hasznos lehet olyan ajándékozós eseményeknél amik bizonyos kiadókhoz kötött könyvekhez kapcsolódik.
Nem tudom, hogy miként lehetne ezt megoldani, vagy hogy bárki jelzett e már igényt rá, de szerintem jó ötlet lehet.
Illetve a könyvek (összes könyv stb.) ott nem tudok címkék szerint keresni, legfeljebb akkor, ha évekre bontom le őket, pedig néha jól jönne, hogy bármely év pl. krimijeit kikeresni és azokat olvasottság,csillagozás stb szerint rendezni.

Vélemények


1

Na, sorjában:
1. Minden kiadó oldalán ki tudod listázni a könyveiket, és le tudod szűrni, hogy csak a kívánságlistádon lévőket mutassa.
2. Ha másnak a kívánságlistáját szeretnéd így szűrni, itt kell szavazni: http://meta.moly.hu/posts/85
3. A címkéknél tudsz címkék szerint keresni: http://moly.hu/cimkek
4. A "bármely év krimijeit olvasottság és csillagozás szerint rendezni" leginkább az év szerinti szűrőhöz járuló fejlesztés lenne, erre kellene kihegyezni ezt az ötletet, mert ez így nagyon nem jó, hogy minden mással össze van kutyulva :) http://meta.moly.hu/sugo "Minden ötletedet külön-külön vidd fel"