14
Toplista a legtöbb könyvet elolvasókról

A toplisták között nem találtam olyat, ami megmutatná ki hány könyvet olvasott el. Szerintem jó ötlet lenne egy ilyen listát is csinálni, biztos sok mindenkit érdekelne és motiválna, ha láthatná hányadik a 100-as rangsorban.

Vélemények


3

és akkor növeljük a percenkénti olvasok számát


2

@csillagka. Tökéletesen egyetértek, de engem akkor is motiválna. Valahogy ki kéne szűrni, ugyanúgy, mint ahogy nem értek egyet a képregények és a gyerekkönyvek gyűjtögetésével sem. Valakinek van 1000 olvasása abból 500 gyerekkönyv, ami kb 20-30 oldal és van 300 képregény, és marad 200 könyv, ami valóban könyv.

Nevotil 908d

Mint lelkes manga olvasó, igenis örvendek, hogy azokat is lehet jelölni. Ilyen erővel a verseskötet sem könyv, mert azt is kb annyi idő alatt lehet elolvasni, mint egy mangát (pár óra max.) Ugyanúgy pl. a régi Animusos ifjúsági könyvek is max 2 órásak, mégis könyvnek számító regények. Akkor azok hova tartoznának?
Nem hiszem, hogy korrektül lehetne húzni egy határt, hogy kinek mi számít bele. Vagy ha lenne bármilyen határ az nem degradálná a pont kicsúszó műveket olvasó embereket.
Ettől függetlenül az eredeti ötletet támogatom :)


1

vegyes erzelmeim vannak ezzel kapcsolatban miota lattam februarban egyeseket 100-200 konyves plecsnivel. megneztem miket olvasnak es 10-20-30 oldalas gyerekkonyvek voltak ...


0

akár lehetne egy havi pl. top3 is, akik abban a hónapban a legtöbb könyvet olvasták :)