101
Lehessen a kívánságlistán kiadóra is szűrni.

Főleg az adott kiadó akciójakor ez igen jól jönne.
szerk(gyberna): Ez ne csak a saját kívánságlistánkkal működjön, hanem akárkiével, és akkor is, ha nem állított be kiadást (ekkor az összes kiadót vegye figyelembe)

Vélemények


7

És ez ne csak a saját kívánságlistánkkal működjön, hanem akárkiével, és akkor is, ha nem állított be kiadást (ekkor az összes kiadót vegye figyelembe)


1

!!Szerk: a funkció megszűnt, a kommentem nem aktuális.!!

Lehet. Szűrés és rendezés gomb, közvetlenül a "Kívánságlista" felirat alatt. (Be kell, hogy legyenek állítva a könyvek kiadásai.)

ftamas 1470d

Esküszöm nem látom, lehet protag funkció..

petamas 1470d

Várj, most én sem találom. Türelmet kérek.

petamas 1470d

Pár napja még volt ilyen funkció. Van is rá vonatkozó kérdés: http://moly.hu/karcok/461170. Nem tudom, hová tűnhetett.

"Visszafelé" működik: a kiadó oldalán a könyvek között lehet kívánságlistásokra szűrni.

Bence 1469d

Csak a kiadó oldaláról elérhető ilyen lehetőség, a kívánságlistán lévő nem működött jól, úgyhogy kénytelenek voltunk nyugdíjazni.

petamas 1469d

@Bence: Köszi a választ! Kár, sokkal intuitívabb, jó lenne, ha később újra elérthetővé válna.

Odilia 1461d

@Bence: ez szép és jó, hogy nyugdíjba ment, de a kiadó oldalán található funkció nem jó arra, amire én használtam. Mert egy másik moly kívánságlistáján szereplő könyvet így nem találok meg, ami pedig ajándékozós eseményeknél nagyon hasznos. Most meg pont rosszkor jött, mert Karácsonyra még próbáltam egy két molyos ismerőst meglepni, és elég nehéz végiggörgetni, ahelyett, hogy egyszerűen szűrném őket. Ami a rendelések összeállításánál sokat segített eddig.

ftamas 1461d

@Odilia: Főleg mivel egyes emberek kívánságlistája eléri a 300-500 kötetet is. :)


1

Támogatom az ötletet. Pont Párom vetette fel, hogy jó lenne, mert egyik nap kifejezetten az egyik kiadó könyveit szerette volna kilistázni a kívánságlistámról, és nem talált ilyen opciót.