20
Tagtársak keresése aktivitás és lakhely alapján

Könnyebben lehetne bővíteni a "figyeltek" listáját ha aktivitás és lakhely szerint rájuk lehetne keresni. :)

Vélemények


4

@bookowl rájött, hogy mire gondolt a költő: lakhely szerinti listázáskor lehessen aktivitás (mondjuk Molyitás) szerint rendezni a tagokat, ne csak a regisztráció dátuma szerint.


2

Lakhely szerint lehet keresni: ha találsz valakit, akinek a keresett város van beállítva lakhelyként, akkor az link lesz, amire kattintva kilistázza az összes ott lakó tagot. Rendes "kereső" nincs, de ha ebben a linkben (vagy bármelyik másik "városos" linkben) átírod a Budapestet másik településre, akkor jól működik: https://moly.hu/tagok/kereses-telepules-alapjan?q=Budapest

Azt nem egészen értem, hogy mit értesz "aktivitás szerinti keresés" alatt, ezt elmagyaráznád bővebben?

BookOwl 763d

Szerintem arra gondol, hogy amikor rákeresünk egy adott városra, akkor ott aktvitás szerint sorrendbe rakja a tagokat, ahogy a molyitásrangsornál is. Mert ha most rákeresünk pl. arra hogy Budapest, akkor csupa 0 aktivitással, 0 olvasással, 0 mindennel rendelkező tagot ad ki. És feltételezem ha valaki keres, nem pont ezek a tagok érdeklik. Lehet hogy lakhely alapján akar keresni embereket, akiket figyelhet, de azokat a tagokat van értelme figyelni, akiknek van aktivitása.

petamas 762d

Áhá! Így már értem. Persze jobb lett volna, ha ő maga mondja meg, de ez tényleg logikus. Ki is emelem "vélemény"-nyé, hogy jobban látsszon.

BookOwl 761d

Igen, de mivel nem válaszolt, gondoltam megosztom a saját értelmezésemet, hátha segít. :)

petamas 759d

Félreértesz: nem neked akartam beszólni. ;) Tök jó, hogy megosztottad.

BookOwl 718d

Oh, tudom ám. :D Csak mondtam. ;)