31
Lehessen a Molyra feltölteni/belinkelni az adatlapon kiemelt helyre beleolvasót!

Egyre több kiadó oszt meg beleolvasót a friss megjelenéseikhez, azaz rakja fel a könyv első pár fejezetét a megjelenés előtt egy-két héttel valahová az internetre, amolyan kedvcsinálónak. (Általában scribd-re vagy issuu-ra kerülnek fel.)

Jó lenne, ha ezek a beleolvasók látványosan megjelennének a könyvadatlapon. (Jelenleg is fel lehet vinni a Linkek közé, de ott nem mindenki találja meg.)

Első körben akár a link kiemelt szerepeltetése is jó megoldás (mondjuk a cím alatt: "ha bele akarsz olvasni a könyvbe, kattints >IDE

Vélemények


2

Kósza gondolat még: akár az is lehetne, hogy ha a linkek között van olyan, aminek a címében szerepel, hogy "beleolvasó", akkor az kerüljön kiemelésre a könyvadatlapra. A lényeg, hogy feltűnő legyen, hogy bele lehet olvasni. (Amazonon pl. asszem a borítón "szalagként" van ott a jelzés, hogy "Look inside", és a borítóra kattintva lehet megnyitni.)


1

Bocsánat, nekem éppen nemrégen volt ilyen jellegű megjegyzésem itt:
http://meta.moly.hu/posts/1199
Szerintem szuper lenne, ha bele is lehetne olvasni ebbe-abba. Azonnal kiderülne, hogy a tetszetős borító, tetszetős tartalmat is takar-e, vagy üres csábítás marad.