17
Kihivásnál látszodjanak a nehézség szavazat értékek.

Egy kihívásnál a közösség szavazza meg milyen erősségű, lehetne egy mutató mint a könyveknél, hogy milyen arányban szavaztak a különböző nehézségre.

Vélemények


1

Szerintem nem jó ötlet, pont azért, mert könnyen manipulálható lesz tőle. Mert tudja a kihívásgazda, hogy hány embert kell még meggyőzni ahhoz, hogy narancssárga keretes legyen a kitüntetés.
(Én nem szeretem azt se, ha valaki kéri, hogy szavazzák közepesre/nehézre az adott kihívást, úgyis nehézre szavazzák, ha az. (Gondolom, mert a sajátjaim alapból könnyűnek állítom be, aztán a végén egy csomónak piros a kerete.) Láttam már ilyet, nem emlékszem, kinél. Mindegy, ez magánvélemény. :-))


1

Az a baj hogy tényleg nem mindig reális ami történik, és mint kihívás gazdi jó lenne látni mennyivel csúszik el, mást úgyse nagyon lehet tenni, nem csaphatok annak a kezére aki csak kattintgat :P
Teljesítettem mostanában 3 könyvest narancs kerettel, (menő sorozat) és még mindig nem fejeztem be a kötött 5 könyves+ szabad 45 kicsit csavarost sárgával. (mind a kettő egy éves)
Nyilvánvaló, hogy egymáshoz képest irreális az összehasonlítás, ezért lenne jó látni mennyivel.