7
Karc szűrés

Tetszik a "Molyok segítsetek" zóna, mert nagyon aktív. Talán a legaktívabb. De mikor már sokadszorra látom, hogy valaki rendelt valamit, nem érkezik, s kíváncsi arra, hogy miért nem, akkor nem olyan érdekes a zóna.

Lehetne valami tiltást tenni kulcsszavakra? Pld betehetnék egy olyan szót mint pld Book24 egy (tiltó)listára, s ezek után akárhányszor megjelenik a Book24 egy karcban, akkor nem kerülne a frissembe.

Köszönöm

Vélemények


4

Nekem sokszor eszembe jutott már, milyen jó lenne, ha valaki létrehozna egy "Rendelések" nevű zónát, és minden ilyen jellegű kérdés átmászna oda. :D Engem sem érdekel, és általában ugyanazokat a kérdéseket teszik fel újra meg újra, amik a legtöbb esetben az adott oldal súgójából is simán kiderül.

De a tied sem lenne rossz megoldás, bár nem tudom, mennyire megvalósítható...

petamas 658d

Bookdepos zóna amúgy van pl., de ugyanaz vele a helyzet, mint minden más zónával: sokan nem néznek utána, van-e specializált zóna, csak beszórják a "Molyok, segítsetek!"-be, aztán jó'van. Technikai okokból kifolyólag viszont hiába rakja utólag arrébb egy szerkesztő, benne marad a frissedben, ha figyeled a kiinduló zónát.

chhaya 658d

A "Molyok, segítsetek!" zóna elejére hatalmas piros vagy villogó figyelmeztetést odatenni a többi közérdekű zóna linkjével? :D


3

+ foxpost
+ libri
+ alexanrda
+ könyvmolyképző
+ Líra

minden nap van valaki aki ezekrol kerdez, s meg csak nem is vagyok magyarorszagon ...