1

Az Üzenet a Molynak oldalon keresztül várjuk az ilyen bejelentéseket. Erre gondoltál?

Ka_ 431d

Nem, bár a panasz kategóriába gondolom belefér (vagy sima kapcsolatfelvétel). Arra gondoltam, hogy az eladó könyv oldalán (https://moly.hu/magankonyvtar/azonosítószám) lehetne egy gomb vagy ikon, hogy "bejelentés", arra rányomva pedig automatikusan elküldené a rendszer az eladó könyv linkjét a adminoknak, illetve egy rövid hozzáfűzött megjegyzést, hogy miért jelentettük be (pl. eladott, de nem törölt könyv; az eladó nem válaszol; kamu hirdetés stb.)

Szerintem így könnyebb és gyorsabb lenne, mint a menüből lenyitni az üzenet a molynak opciót (amit sokan talán meg sem találnak), illetve kézzel bemásolni a problémás oldal (könyv) linkjét. Továbbá így talán könnyebb is lenne számon tartani a panaszokat egy-egy felhasználóra, ami adminisztráció szempontjából sem lehet rossz dolog.

Vagy akár az üzenet a molynak oldal linkjét is be lehetne szúrni az eladó könyv adatlapjának a tetejére, és oda lehetne írni, hogy ha probléma/panasz van, akkor vegyük fel a kapcsolatot az adminokkal azon az oldalon keresztül.

imma 429d

Értem, köszi!


19
Eladott, de nem piactérről nem törölt könyvek bejelentése

Hasznos lenne, ha be lehetne jelenteni az adminok felé a piactéren meghirdetett könyveket, mert gyakran előfordul, hogy a tulajdonos már hónapok óta eladta a könyvet, de nem törli az eladó könyvei közül, így a piactéren listázva marad és folyamatosan érdeklődnek iránta. Csak egy példa: https://moly.hu/magankonyvtar/1800054
Az, hogy mindenki magának szűri egyenként, nem a legjobb megoldás, mert attól másoknak még ugyanúgy listázza majd továbbra is. Ha egyértelmű, hogy a könyv el van adva, akkor az admin törölhetné vagy legalább felszólíthatná a tulajdonost egy rendszerüzenettel, hogy törölje az eladott könyvet. Amennyiben a felszólítás ellenére sem kerül törlésre X napon belül, úgy a rendszer automatikusan törölhetné.

Hasonló probléma még, amikor az eladó nem válaszol (senkinek), holott jelen van az oldalon (belépett), akár rendszeresen is, de választ nem ad. Ilyenkor is jó lenne egy bejelentési lehetőség, illetve rendszer általi felszólítás/törlés.